Waarzegger
 • horoscoop Ram
  Ram
 • horoscoop Stier
  Stier
 • horoscoop Tweelingen
  Tweelingen
 • horoscoop Kreeft
  Kreeft
 • horoscoop Leeuw
  Leeuw
 • horoscoop Maagd
  Maagd
 • horoscoop Weegschaal
  Weegschaal
 • horoscoop Schorpioen
  Schorpioen
 • horoscoop Boogschutter
  Boogschutter
 • horoscoop Steenbok
  Steenbok
 • horoscoop Waterman
  Waterman
 • horoscoop Vissen
  Vissen

"Waarzeggers lezen tarot en
 geven toekomstvoorspelling"

Waarzegger Susan

Ik ben waarzegger Susan en ik ben gespecialiseerd in Spiritueel advies, Tarot en Waarzegger.
Introductie
Ik ben van nature iemand die kiest voor een open en directe aanpak en spreek uit wat ik op dat moment voel of waarneem. In de meeste gevallen kan ik U positieve antwoorden of berichten geven. Het kan echter voorkomen dat ik niet met het antwoord kom waar U op gehoopt had. mocht dit het geval zijn zal ik altijd trachten U te helpen hoe om te gaan met het hetgeen ik U doorgeef.

Ik ben mediamiek begaafd, helderziend, heldervoelend, leg de zigeuner- en lenormandkaarten en beschik over telepathische vermogens.

Bovengenoemde gaven in combinatie met een helder verstand en een aanzienlijke dosis levenservaring stellen mij in staat U van raad of advies te voorzien, bij te staan en te begeleiden tijdens uw zoektocht naar antwoorden, adviezen of inzichten die voor U noodzakelijk zijn om krachtig, positief en gelukkig in het leven te staan.

Heeft U vragen op gebied van liefde en relatie, maar ook voor vragen op gebied van werk- en geldzaken of familieaangelegenheden, dan help ik U graag.

Samen zoeken wij naar een oplossing hoe om te gaan met de onzekerheden, twijfels, angsten of problemen die op dit moment van grote invloed zijn op uw dagelijks functioneren.

Liefs Susan



Deel op FacebookDeel op TwitterDeel op Whatsapp
SMS GO CONSULT 215 BERICHT naar 3010 (€ 1,50)
Agenda
  Ochtend Middag Avond
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Laatste beoordelingen
* Een beoordeling toevoegen kan enkel ná een afgerond consult.


Anoniem
5-9-2016, 12:35   Dank je wel Susan voor weer een fijn gesprek. Je weet me altijd weer te kalmeren en goed advies te geven. Je bent niet alleen een heel warm medium, maar jouw consulten zijn altijd to the point en ik kan me goed terugvinden in wat je zegt. Ik verbaas me er altijd over dat jij zoveel dingen die je onmogelijk kan weten, toch weet. Ik word zeker een vaste bezoeker.


Patricia
5-6-2016, 15:12   Jij bent echt een kanjer, wat een warm lief persoon en dan jou begrip niets is gek of raar. Soms heb je even een zetje in de goede richting nodig en dan moet ik zeker bij jou zijn. Patricia


Eddie
4-4-2016, 09:14   Susan, bedankt voor je goede voorspellingen. Bijna altijd raak, ze zijn echt goed. Je hebt een mooie voorspelling gedaan voor volgende maand en de daarop volgende. Ik hoop zo dat je ook hiermee gelijk krijgt. kan niet wachten. Eddie


Miriam
1-7-2016, 18:13   Heel knap dat jouw voorspellingen kloppen. Ik heb heel veel dingen kunnen plaatsen na onze chat. Ik heb nu ook door dat na ons gesprek dat ik het moet laten bezinken. En dat ik dan inderdaad de puntjes op de juiste plek kan leggen. Jij bent een heel bijzonder mens en dat mag gezegd worden
tarot tarotkaart tarotkaarten tarotlegging toekomstvoorspelling daghoroscoop horoscoop gratis horoscoop emailconsult e-mailconsult fotoreading chat antwoorden en inzichten waarzegger waarzeggers Waarzeggers Waarzegger Nederland